|
|
|
صفحه اصلی تالار گفتگو •
مقالات سایت •
صفحه اصلی سایت •
ثبت نام •
راهنمای سایت
• جستجو • ورود •
تبلیغات
در سایت
•
نقشه سایت
•
تبادل
لینک |
|
تاریخ امروز 19 فوریه 2019, 09:22
|
مشاهده پست های بی پاسخ | مشاهده موضوعهای فعال
|
صفحه 1 از 1
|
[ 4 پست ] |
|
اخبار شرکت فولاد مبارکه اصفهان
نویسنده |
پیام |
saaman
عضو: 13 فوریه 2009, 15:30 پست ها: 468
|
افتتاح طرح توسعه 2/1ميليون تني فولاد مباركه اصفهان روز گذشته با حضور پرويز داوودي، معاون اول رييسجمهور و علياكبر محرابيان، وزير صنايعومعادن، معاونان وي، نمايندگان استان اصفهان و مباركه در مجلس شوراي اسلامي و جمعي از مسوولان كشور و استان، مديران واحدهاي فولادسازي ذوبآهن و شركت ملي فولاد طرح توسعه زير سقف شركت فولاد مباركه اصفهان افتتاح شد. در اين مراسم پرويز داوودي، معاون اول رييسجمهور با تاكيد بر بالا بودن سهم اصفهان در توليد ناخالص ملي و صنعت خيز بودن اين استان اظهار داشت: در حال حاضر توليد ناخالص ملي استان اصفهان 31درصد است، در حالي كه اين رقم در كل كشور معادل 13درصد برآورد شده است. وي استان اصفهان را در بخش صنعت داراي مزيت دانست و گفت: مهمترين صنعت اصفهان نيز فولاد بهخصوص فولاد مباركه است. وي ادامه داد: بخش فولاد در صنعت به قدري مورد توجه است كه معيار توسعه رشد كشورها محسوب ميشود. وي ميزان توليد فولاد دنيا را بالغبر يك ميليارد تن اعلام كرد و افزود: سهم آسيا از توليد فولاد 55درصد و سهم چين از اين ميزان 6/37درصد است. وي رشد توليد و فولاد خام را با توجه به بحران جهاني منفي دانست و تاكيد كرد: اين در حالي است كه در كشور ما توليد فولاد در سال گذشته از رشد برخوردار بوده و در حال حاضر تنها كشورهايي كه در دنيا توليد فولاد خود را كاهش ندادهاند، چين و ايران هستند. پرويز داوودي، معاون اول رييسجمهور در ادامه از مزيتهاي فولادسازي ايران سخن گفت و اظهار داشت: به لحاظ دارا بودن معادن گلگهر، چادرملو و سنگان و دارا بودن 2/1درصد از سهم ذخاير سنگآهني دنيا و داشتن انرژيهايي نظير گاز و برق در توليد فولاد داراي مزيت نسبي هستيم. وي با اشاره به ميزان طرحهاي توسعه، اين رقم را در پايان برنامه پنجم معادل 34ميليون تن توسط بخش دولتي و 8ميليون تن متعلق به بخش خصوصي دانست. داوودي با اشاره به ميزان سرمايهگذاري در بخش فولاد گفت: در حال حاضر ميزان سرمايهگذاري در اين بخش افزايش يافته و 3/1ميليارد دلار قرارداد خارجي بسته شده و 5/1ميليارد دلار نيز سرمايهگذاري داخلي در منطقه ويژه اقتصادي صنايع معدني خليج فارس داشتيم.
جشن خودكفايي در صنعت فولاد وي از برگزاري جشن خودكفايي صنعت فولاد تا پايان خردادماه خبر داد و گفت: با توجه به طرحهاي توسعهاي كه در اين مدت صورت گرفته، در حال حاضر در انتظار رشد 7ميليون تني فولاد تا خرداد ماه سال جاري هستيم كه بدين ترتيب اميدواريم به زودي شاهد برگزاري جشن خودكفايي فولاد مانند جشن خودكفايي صنعت سيمان باشيم. معاون اول رييسجمهور ميزان بهرهوري مصرف انرژي در فولاد مباركه را با توجه به قرار گرفتن در سال اصلاح الگوي مصرف صرفه جويي 30 كيلوواتي اعلام كرد و افزود: قبل از راهاندازي طرح فوق ميزان مصرف انرژي براي هر تن فولاد معادل 630كيلووات بود كه با راهاندازي طرح توسعه 2/1ميليون تني فولاد مباركه اين رقم به 600كيلووات ساعت تقليل پيدا ميكند.
سرانجام آقاي وزير آمد در ادامه اين مراسم، علياكبر محرابيان وزير صنايع و معادن ضمن تبريك روز معلم و روز كارگر با اشاره به افزايش حجم توليد فولاد در ايران فعالان صنعت را همكاران، تلاشگران و دوستان خود خطاب كرد و گفت: اين مهم يعني افزايش حجم توليد فولاد در كشور با تلاش تمام اين فعالان محقق شده است كه فولاد مباركه نيز در اين امر نقش بسزايي را ايفا كرده است.
وعده آقاي وزير براي بازديد مجدد محرابيان كه براي نخستين بار در طول دوران وزارتش از فولاد مباركه ديدن ميكرد، از عملكرد مديرعامل و هيات مديره فولاد مباركه تقدير كرده و واگذاري سهام فولاد مباركه را گامي در جهت اجراي اصل 44 قانون اساسي و فرمايشهاي مقام معظم رهبري دانست و اظهار داشت: در حال حاضر ميليونها ايراني سهامدار اين شركت هستند. وي از مديرعامل شركت خواست تا بر اساس قانون تجارت و مصوبات هيات مديره فولاد مباركه وضعيت كارگران بخش پيمانكاري بهبود پيدا كند. محرابيان وعده داد تا مجددا از فولاد مباركه بازديد كرده و تاريخ آن را بعد از تحقق وعدهاي كه از رجايي، مديرعامل فولاد مباركه مبني بر تغيير وضعيت حقوق و دستمزد كارگران گرفت دانست و گفت: در حال حاضر 5هزار نفر شاغل در اين مجموعه هستند كه مشمول اين قانون ميشوند كه اميدواريم با همت مديرعامل و هيات مديره اين امر صورت بگيرد و من نيز طي تاريخ 15 تا 20 خرداد مجددا از فولاد مباركه بازديد خواهم كرد و جلسهاي با كاركنان اين مجموعه خواهم داشت. در اين مراسم، همچنين محمد رجايي، مديرعامل فولاد مباركه و سيد مرتضي بختياري، استاندار استان اصفهان صحبت كردند كه به دليل فشردگي برنامهها و كمبود زمان صحبتهاي آنها تنها به تبريك روز معلم و كارگر محدود شد. طرح توسعه 2/1ميليون تني فولاد مباركه در واقع بهرهوري از واحدهاي موجود بوده و با بهرهبرداري از يك ترانسفورماتور جديد و كاهش مصرف انرژي حاصل شده است. اين پروژه با سرمايهگذاري 100ميليون يورو و 2هزار ميليارد ريال انجام گرفته است.
|
05 می 2009, 10:15 |
|
 |
shahraki
عضو: 14 فوریه 2009, 09:39 پست ها: 1056
|
مديرعامل فولاد مباركه: قرارداد احداث نيروگاه هزار مگاواتي فولاد مباركه امضا شد
مديرعامل شركت فولاد مباركه از انعقاد قرارداد احداث 2 واحد نيروگاه 500 مگاواتي به ارزش 500 ميليون يورو با شركت مپنا خبر داد. محمد رجايي با اشاره به انعقاد قرارداد احداث 2 واحد نيروگاهي هر كدام با ظرفيت 500 مگاوات اظهار كرد: بر اساس اين قرارداد، شركت مپنا در مدت 32 ماه نيروگاه مورد نياز فولاد مباركه را احداث خواهد كرد. وي سرمايه مورد نياز احداث اين دو واحد نيروگاهي را 500ميليون يورو عنوان كرد و گفت: براي تامين اين رقم از حساب ذخيره ارزي استفاده خواهد شد. وي تصريح كرد: به محض تامين منابع مالي، عمليات اجرايي پروژه آغاز خواهد شد. به گزارش فارس، علاوه بر تامين نياز برق برخي واحدهاي صنعتي، طبق مصوبه دولت نيز بايد 3 هزار مگاوات ظرفيت نيروگاهي براي 5 واحد صنعتي كشور احداث شود. خليل ارجمندي، معاون گسترش پروژههاي صنعتي سازمان گسترش و نوسازي صنايع اواخر خرداد ماه با اشاره به مصوبه دولت براي ايجاد 3 هزار مگاوات ظرفيت نيروگاهي مورد نياز بخش صنعت گفته بود: به اين ترتيب برق مورد نياز مس سرچشمه، گلگهر، چادرملو، ايرالكو، المهدي و فولاد خوزستان تامين خواهد شد. وي با بيان اينكه قرار است شركت مپنا طرح مورد نياز براي اجراي اين پروژهها را به وزارت صنايع ارائه دهد، گفته بود: طبق نظر وزير صنايع شركت مپنا 20 روز فرصت داشت تا طرح خود را ارائه دهد، ولي پس از گذشت بيش از 50 روز تاكنون طرحي كه داراي توجيه قابل قبولي باشد، ارائه نشده است. ارجمندي اواسط تير ماه نيز گفته بود: پيشنهاد مپنا داراي نواقصي بود كه براي رفع آن مجددا به اين شركت مهلت داده شده است. به گفته وي، مسوولان شركت مپنا بايد مشخصات فني طرح را به سازمان گسترش ارائه كنند و علاوه بر اين، شركتهاي خارجي كه سازنده تجهيزات اصلي پروژه محسوب ميشوند را نيز معرفي كند. وي معتقد است: در طرح پيشنهادي مپنا، نحوه انتقال دانشفني، زمانبندي ساخت و تامين تجهيزات پروژه نيز بايد مشخص شود. معاون گسترش پروژههاي صنعتي سازمان گسترش و نوسازي صنايع با بيان اينكه فرصت زيادي براي ايجاد ظرفيتهاي نيروگاهي بخش صنعت نداريم، گفته بود: اميدواريم هر چه سريعتر نيروگاههايي با كلاس F در كشور احداث شوند.
|
14 جولای 2010, 08:34 |
|
 |
saaman
عضو: 13 فوریه 2009, 15:30 پست ها: 468
|
دستيابي به دانش فني ارتقاي درايوهاي الكتريكي در فولاد مباركه
با دستيابي به دانش فني ارتقاي درايوهاي الكتريكي نسل قديم در كليه خطوط نورد سرد 2 فولاد مباركه، از اين پس بدون حضور كارشناسان خارجي امكان ارتقاي تمامي درايوهاي الكتريكي در نواحي شركت فراهم شد.
احمدرضا دهقاني، كارشناس رگولاسيون ناحيه نورد سرد 2 با اعلام اين خبر و با بيان اين مطلب كه كنترل سرعت، كشش و ضخامت ورق در خطوط نورد با استفاده از درايو و موتورهاي الكتريكي انجام ميگردد، افزود: در خطوط جديد درايوهاي الكتريكي SVTL ساخت شركت آنسالدو نصب شدهاند و پس از گذشت دو سال از نصب و راهاندازي اين خطوط، درايوهاي مذكور از رده خارج اعلام شدند و شركت سازنده به جاي آنها درايوهاي الكتريكي نسل جديدتر GT3000 را توليد و عرضه نمود كه داراي تكنولوژي به روزتر و قابليت بيشتري ميباشند. همچنين عمليات ماشينكاري بر روي دودكشهاي (استكهاي) 1 و 2 واحد آهنسازي طرح شهيد خرازي فولاد مباركه كه به دليل مغايرت در طراحي و ساخت، عمليات نصب آنها با مشكل مواجه شده بود، با موفقيت انجام شد.
|
13 سپتامبر 2010, 08:27 |
|
 |
shahraki
عضو: 14 فوریه 2009, 09:39 پست ها: 1056
|
تولید فولاد مبارکه تا پایان برنامه پنجم به 10 میلیون تن در سال میرسد
خبرگزاری مهر- مدیرعامل مجتمع فولاد مبارکه اصفهان گفت: میزان تولیدات مجتمع فولاد مبارکه تا پایان برنامه پنجم توسعه به 10 میلیون تن در سال میرسد.
محمد مسعود سمیعینژاد، با اشاره به برنامه پیشبینی شده به منظور افزایش میزان تولیدات مجتمع فولاد مبارکه اصفهان تا پایان برنامه پنجم توسعه، افزود: در صورت طی شدن صحیح روند توسعه این مجتمع، تا پایان سال 92 میزان تولیدات سالانه فولاد مبارکه اصفهان به 10 میلیون تن در سال خواهد رسید. وی اظهار داشت: در افق پیشبینی شده مجتمع فولاد مبارکه، دستیابی به تولید 5/42 تن فولاد تا پایان برنامه پنجم توسعه کشور و قرار گرفتن در مرز تولید 10 میلیون تن در سال مد نظر قرار گرفته است که امیدواریم با برنامهریزیهای معقول و منطقی به این میزان دست یابیم. مدیرعامل مجتمع فولاد مبارکه اصفهان در ارتباط با چگونگی دستیابی به این میزان تولید تصریح کرد: با اجرای سه طرح توسعهای در مجتمع فولاد مبارکه و در صورت اجرای تمامی برنامههای پیشبینی شده، میزان تولید محصولات فولادی در این واحد عظیم صنعتی به 10 میلیون تن در سال 92 خواهد رسید. وی به اجرای طرحهای توسعهای مجتمع فولاد مبارکه اشاره کرد و ادامه داد: بخش قابل توجهی از طرحهای توسعهای در دست اجرای مجتمع فولاد مبارکه تا پایان سال جاری آماده بهرهبرداری خواهد بود که همین میزان طرحهای به بهرهبرداری رسیده نیز سهم قابل توجهی در افزایش میزان تولید خواهد داشت. سمیعینژاد با اشاره به اینکه اجرای بخشی از طرحهای در حال توسعه مجتمع فولاد مبارکه اصفهان باید در ارتباط تنگاتنگ میان بخشی به نتیجه برسد، اضافه کرد: برخی از نیازهای زیربنایی طرحهای توسعهای فولاد مبارکه باید از سوی دیگر دستگاهها در اختیار این مجتمع بزرگ صنعتی قرار گیرد که متاسفانه در این زمینه با موانعی روبهرو هستیم.
وی با اشاره به اشتغالزایی مستقیم توسعه مجتمع فولاد مبارکه تاکید کرد: بهرهبرداری از طرحهای توسعهای فولاد مبارکه 15 هزار شغل مستقیم ایجاد میکند که امیدواریم تمامی دستگاههای استان اصفهان و کشور در راستای توسعه سریعتر این مجتمع تمامی توان خود را به کار گیرند.
مدیرعامل مجتمع فولاد مبارکه اصفهان از تمامی دستگاههای فعال در حوزه صنعت خواست همکاری ویژهای با این مجتمع صنعتی داشته باشند تا طرحهای در دست اجرای این شرکت در سریعترین زمان ممکن به بهرهبرداری برسد و زمینه اشتغالزایی بیشتری فراهم شود. وی مجتمع فولاد مبارکه را یکی از شرکتهای زیربنایی کشور دانست و گفت: شرکت فولاد مبارکه یکی از شرکتهای زیربنایی توسعه اقتصادی کشور محسوب میشود و به یقین توفیق این شرکت در پیشبرد اهداف توسعه کشور بسیار موثر خواهد بود.
طرح توسعه فولاد مبارکه سه سال از برنامه عقب است سمیعینژاد با تاکید بر لزوم سرعت گرفتن اجرای طرحهای توسعهای مجتمع فولاد مبارکه بیان داشت: طرح توسعه مجتمع فولاد مبارکه اصفهان سه سال از برنامه پیشبینی شده عقب افتاده و در همین ارتباط از مسوولان درخواست میکنیم اهتمام ویژهای به این مجتمع صنعتی کشور داشته باشند. وی در بخش دیگری از سخنان خود به احداث نخستین کارخانه گندلهسازی در اصفهان توسط مجتمع فولاد مبارکه اشاره کرد و افزود: در آینده نزدیک و با بهرهگیری از دانش بومی، نخستین کارخانه گندلهسازی در استان اصفهان احداث میشود. مدیرعامل مجتمع فولاد مبارکه اصفهان در ارتباط با چگونگی احداث این کارخانه گندلهسازی در استان اظهارداشت: عملیات احداث نخستین کارخانه گندلهسازی در صنعت فولاد با دانش بومی متخصصان داخلی از مراحل طراحی تا ساخت به زودی در استان اصفهان آغاز میشود. وی تصریح کرد: عملیات آغاز احداث این کارخانه در آیندهای نزدیک و با حضور وزیر صنایع و معادن و امضای نقشههای تهیه شده به طور رسمی در اصفهان آغاز خواهد شد.
90 درصد قطعات مورد نیاز فولاد کشور بومی سازی شده است سمیعینژاد به بومیسازی دانش تولید در کشور اشاره کرد و بیان داشت: بومی سازی دانش تولید بیش از 90 درصد قطعات مورد نیاز صنعت فولاد در کشور یکی از توفیقات سالهای اخیر در صنایع فولاد کشور بوده که نقش بسیاری در جلوگیری از نیاز به کشورهای بیگانه داشته است.
وی با تاکید بر اینکه فعالیت در عرصههای مختلف صنعتی نیازمند برنامهریزیهای مدون است، اضافه کرد: به یقین میتوان با برنامهریزیهای دقیق و منسجم در ارتباط با تولید صنایع فولادی در کشور، حضور محصولات کشورهای بیگانه را در بازارهای داخلی کاهش داد. مدیرعامل مجتمع فولاد مبارکه اصفهان تاکید کرد: به عنوان مهمترین برنامه، مهندسی معکوس و ساخت کامل کارخانههای فولاد در دستور کار قرار گرفته است.
|
11 دسامبر 2010, 11:00 |
|
 |
|
|
صفحه 1 از 1
|
[ 4 پست ] |
|
افراد آنلاین |
کاربر حاضر در این تالار : Bing [Bot] و 1 مهمان |
|
شما نمی توانید در این تالار موضوع جدید باز کنید شما نمی توانید در این تالار به موضوع ها پاسخ دهید شما نمی توانید در این تالار پست های خود را ویرایش کنید شما نمی توانید در این تالار پست های خود را حذف کنید شما نمی توانید در این تالار ضمیمه ارسال کنید
|
|