|
|
|
صفحه اصلی تالار گفتگو •
مقالات سایت •
صفحه اصلی سایت •
ثبت نام •
راهنمای سایت
• جستجو • ورود •
تبلیغات
در سایت
•
نقشه سایت
•
تبادل
لینک |
|
تاریخ امروز 22 آوریل 2018, 08:28
|
مشاهده پست های بی پاسخ | مشاهده موضوعهای فعال
|
صفحه 1 از 1
|
[ 3 پست ] |
|
رویدادی بی سابقه: ابطال معاملات بورس تهران
نویسنده |
پیام |
bourse
عضو: 07 فوریه 2009, 10:45 پست ها: 956
|
تمام معاملات دیروز بورس تهران در رویدادی بی سابقه باطل اعلام شد. در پی بروز مشکل فنی در یکی از سرورهای شرکت بورس، تمام معاملات دیروز بورس که در مدت زمان 30 دقیقه انجام شده بود، باطل اعلام شد.مدیر بازار شرکت بورس از ابطال تمام معاملات دیروز بازار سهام خبرداد و گفت: این اتفاق طی چندین سال اخیر برای اولین بار در تاریخ بورس کشور رخ می دهد.مصاحبه دیروز ایشان:
علی صحرایی با بیان اینکه این امر به منظور رعایت انصاف بین کارگزاران انجام شده است، افزود: امروز یکی از سرورهای بورس تهران دچار مشکل فنی شد؛ به همین دلیل کل معاملاتی که در مدت 30 دقیقه انجام شده بود باطل اعلام شد. وی تصرح کرد: مشکل فنی سیستم به دلیل افزایش تقاضا ایجاد شده بود و ورود تقاضای بسیار زیاد برای سهام برخی شرکتها به ویژه فولاد این مشکلات را ایجاد کرد. صحرایی با بیان این مطلب که معاملات تالار فردا انجام خواهد شد، بیان کرد: از این پس سفارش کارگزاران کنترل می شود. وی با اشاره به زمان انجام معاملات امروز بازار سهام بین 9 تا 9 و 20 دقیقه و 11 و 50 دقیقه تا 12 ظهر گفت: در مدت زمان 30 دقیقه بیش از 26 میلیون سهم به ارزش 5.8 میلیارد تومان داد و ستد شد.مدیر بازار شرکت بورس گفت: معامله دو بلوک سهام بانک پارسیان که قرار بود امروز انجام شود، به فردا موکول شده است.
|
13 سپتامبر 2009, 14:29 |
|
 |
shahraki
عضو: 14 فوریه 2009, 09:39 پست ها: 1056
|
با وجود آنكه در تيرماه 87 پس از يك رقابت تنگاتنگ 9 روزه، بلوك 5/30 درصدي فولاد خوزستان به يك فرد حقيقي انتقال و لقب بزرگترين خريدار به وي اختصاص يافت، اما پس از چند ماه و در پي افت شديد قيمت جهاني فولاد، خريدار با طرح موضوعاتي نظير ضرورت دريافت مطالبات خود از زيرمجموعههاي دولتي، عدم حضور در هيات مديره فولاد خوزستان و ضرورت استمهال بدهي خود، درخواست ابطال اين معامله را كرد كه آخرين اخبار، حاكي از پذيرش اين درخواست است. دومين معامله بزرگ تاريخ بورس باطل شد «سازمان خصوصيسازي 172ميلياردتومان وجه دريافت شده از جابريان را پس داد». اين خبري بود كه روز گذشته منتشر شد و از پايان يافتن غائله بزرگ معامله بلوك 5/30درصدي فولاد خوزستان حكايت داشت. معامله 1364ميلياردتوماني فولاد خوزستان در شرايطي به نفع جابريان باطل شد كه دولت در سال 87 از محل انجام اين معامله رقمي معادل 272ميلياردتومان كه برابر با بخش نقدي معامله بود، درآمد شناسايي كرده بود كه با پس دادن رقم 172ميلياردتومان به جابريان نه تنها درآمدي براي دولت حاصل نشد، بلكه بلوك 5/30درصدي فولاد خوزستان بايد پس از حدود 22ماه بلاتكليفي دوباره روي ميز فروش گذاشته شود، آن هم در شرايطي كه با توجه قيمت جهاني فولاد و قيمت كنوني سهم فولاد خوزستان (6000ريال) دولت نميتواند شاهد فروش اين بلوك به قيمت دو سال قبل يعني 2هزار و 40تومان و تحقق درآمد 1364ميلياردتوماني باشد. خبرگزاري فارس در اين زمينه نوشته است: با اعلام برداشت 172ميلياردتومان بابت معامله بلوك 30درصدي فولاد خوزستان از سوي مديرمالي سازمان خصوصيسازي، حساب سازمان خصوصيسازي رفع مسدودي شد و غائله بزرگترين و پرچالشترين واگذاري شركتهاي اصل44 خاتمه يافت. بنابراين گزارش بلوك 5/30درصدي فولاد خوزستان در حالي تيرماه سال 86 بعد از رقابت 9 روزه توسط يك فعال صنعت فولاد به نام محمد جابريان به ارزشهزار و 364ميلياردتومان خريداري شده بود كه به دلايل متعدد از جمله عدم امكان حضور وي در تركيب هياتمديره شركت و عدم انعقاد قرارداد اين واگذاري بين سازمان خصوصيسازي و جابريان، اين معامله تاريخي به انجام نرسيده بود. براساس اين گزارش، محمد جابريان كه بعد از كاهش قيمت هر سهم فولاد خوزستان به حدود 300تومان در سال گذشته با ضرر هنگفتي مواجه شده بود راهي دادگاه و مراجع قضايي شد، تا اينكه در نيمه دوم سال گذشته موفق به اخذ حكم شعبه 19 دادگاه مبني بر بازپرداخت وجوه مربوط به اين معامله شد. اين كش و قوس منجر به مسدود شدن حساب سازمان خصوصيسازي شد كه بعد از روزها از گذشت اين شايعه، در نهايت غلامرضا حيدري كرد زنگنه رييس سازمان خصوصيسازي در اولين نشست مطبوعاتي خود در سال جاري در پاسخ به سوالي اين شايعه را تاييد كرد.
پرداخت 172ميلياردتومان از خزانه در اين رابطه حميدرضا بيگزاده مدير مالي سازمان خصوصيسازي در پاسخ به اين سوال كه آيا جابريان طي روزهاي گذشته و به هنگام مسدود شدن حساب سازمان خصوصيسازي موفق به برداشت مبلغي شده يا خير؟ گفت: بله. براساس حكم دادگاه كه سازمان خصوصيسازي به آن تمكين دارد، وجه نقد معامله فولاد خوزستان به ارزش 172ميلياردتومان قرار است به جابريان بازپرداخت شود. وي ادامه داد: هر چند سازمان خصوصيسازي راي شعبه 19 دادگاه را تمكين و آن را اجرا كرد، اما بعنوان دولت همچنان پيگير اين موضوع هستيم. از طرف ديگر بازپرداخت وجه نقد اين معامله باعث افتخار ما است؛ چرا كه اين اتفاق باعث ميشود كه ديگران اين ذهنيت را داشته باشند كه كسي نميخواهد زور بگويد. بيگزاده در واكنش به اين سوال كه با اين اوصاف اين وجه نقد از چه محلي تامين شده و آيا حساب سازمان خصوصيسازي باز شده يا خير؟ پاسخ داد: اين مبلغ از خزانه كشور پرداخت شده و طي آن حسابهاي سازمان خصوصيسازي نيز مجددا طي چند روز گذشته باز شده است. جابريان: فقط 8ميلياردتومان گرفتم در اين رابطه محمد جابريان نيز گفت: از دريافت كل وجه 172ميلياردتوماني بابت معامله بلوك 5/30درصدي فولاد خوزستان تاكنون خبري ندارم. وي ادامه داد: اما آنچه مسلم است اينكه پيگيريها نتيجه داده و ظرف چند روز گذشته 8ميلياردتومان را دريافت كردهام.
معامله بزرگ؛ كان لم يكن مهدي عقدايي، معاون سازمان خصوصيسازي نيز در اين رابطه اظهار داشت: از پرداخت وجه نقد معامله خبري ندارم. وي در برابر اين سوال كه در صورت دريافت 172ميلياردتومان وجه نقد توسط جابريان، آيا معامله بلوك 5/30درصدي فولاد خوزستان به طور كلي ابطال شده است يا خير؟ پاسخ داد: بله. به گفته وي، سازمان خصوصيسازي با تكيه بر ماده 18، نسبت به حكم دادگاه اعتراض كرده و در حال پيگيري اين موضوع است.
|
09 می 2010, 08:01 |
|
 |
akhbar
عضو: 04 آوریل 2010, 06:13 پست ها: 313
|
رئيس سازمان بورس و اوراق بهادار از تعطيل نبودن بازار سرمايه در روز هاي شنبه و يكشنبه خبر داد و مسائل مربوط به مخابرات و ابطال معامله 1364 ميليارد توماني فولاد خوزستان را تشريح كرد.
علي صالح آبادي در گفت وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس ، در پاسخ به اين سئوال كه با توجه به اعلام تعطيلي روزهاي شنبه و يكشنبه هفته آينده تهران از سوي هيئت دولت، آيا فعاليت هاي بازار سهام هم تعطيل خواهد بود يا خير اظهار داشت: خير.اين تعطيلات شامل مراكز دولتي و مدارس و دانشگاههاي تهران بوده و فعاليت هاي بازار سرمايه در روز هاي ياد شده ادامه خواهد داشت.
*ابهام در توزيع سود مخابرات
وي در رابطه با مسائل مربوط به مجمع مخابرات و تصويب توزيع سود 30 توماني به هر سهم اين شركت توضيح داد: رئيس اداره نظارت بر ناشران بورسي ( امير حمزه مالمير ) در حالي امروز توضيحات مبسوطي را در پايگاه اطلاع رساني سازمان بورس منتشر كرده كه سازمان بورس همواره به افشاء اطلاعات همه شركت ها تاكيد داشته است. رئيس هيات مديره سازمان بورس و اوراق بهادار ادامه داد: اين در حالي است كه در گزارش حسابرس و بازرس قانوني مخابرات بندهايي وجود دارد كه موجب ابهام در توزيع سود آن شده است.از طرف ديگر نماينده سازمان در مجمع مخابرات اعلام كرده بعد از روش شدن ابهامات، در خصوص تقسيم سود تصميم گيري شود. صالح آبادي افزود: سازمان بورس و اوراق بهادار طبق انتظاراتي كه از اين نهاد مي رود رفتار كرده و بايد به فكر منافع سهامداران و آينده شركت ها باشد. وي در برابر اين نكته كه برخي سهامداران به صدور اطلاعيه اداره نظارت بر ناشران بورسي در فاصله دو روز مانده به توقف نماد مخابرات ( به منظور برگزاري مجمع سالانه ) و اعلام توان پرداخت سود 128 ريالي اين شركت معترضند خاطر نشان كرد: اين اقدام طبق اطلاعات موجود و گزارش حسابرس انجام شده و در مورد همه شركت ها نيز اعمال مي شود. از طرف ديگر وقتي شركتي مانند مخابرات داراي نكات و مواردي است بايد منتشر شود. صالح آبادي زمان بازگشايي نماد معاملاتي مخابرات را منوط به دريافت گزارش هاي مربوطه و بررسي هاي كارشناسي اعلام كرد.
*ابطال معامله 1364 ميليارد توماني فولاد خوزستان
سخنگوي سازمان بورس و اوراق بهادار در واكنش به سئوالي در خصوص ابطال معامله 1364 ميليارد توماني بلوك 30.5 درصدي فولاد خوزستان نيز توضيح داد: با توجه به راي شعبه 19 دادگاه و برداشت وجه پرداختي ( به مبلغ 172 ميليارد تومان به جابريان) ابطال اين معامله به عهده شركت سپرده مركزي يا شركت بورس است كه بايد انجام شود.
|
11 می 2010, 07:56 |
|
 |
|
|
صفحه 1 از 1
|
[ 3 پست ] |
|
افراد آنلاین |
کاربران حاضر در این تالار: - و 12 مهمان |
|
شما نمی توانید در این تالار موضوع جدید باز کنید شما نمی توانید در این تالار به موضوع ها پاسخ دهید شما نمی توانید در این تالار پست های خود را ویرایش کنید شما نمی توانید در این تالار پست های خود را حذف کنید شما نمی توانید در این تالار ضمیمه ارسال کنید
|
|